Green eneri 1 Tomorrow´s Energy Today ! - Then..  Kroeis.eu
Don't be so far behind that you believe you are running in front ! 

 

 

Batteri Fejl Myten !

 

 Batterier er som alle andre enheder; de ender med at være slidt op på et eller andet tidspunkt.

Det er da ihvertfald hvad vi forventer eller hvad ?

Det vi prøver på er at få dem til at holde så længe som muligt og så længe som de nu kan.

Fra et rent videnskabeligt og kemisk synspunkt er det langt mere usandt end folk skulle tro.

De simple facts er, at de fleste der installerer et system med en meget stor batteri baseret lagerenhed ved hvordan den skal drived og betjenes.

Hvad der war almindelig viden i 1920'erne og 30'erne ser ud til at være nærmest glemt. Batteriindustrien har til fulde accepteret og omfavnet denne "planlagte forældelse" strategi tilbage i 1950'erne og indtil nu. De er glade for at sælge os nye batterier så snart du har brug for et.

 Uanset hvad man har forledt dig til at tro, så er Bly-syre batteriet en af de mest perfekte vedvarende "kemiske maskiner" der er fremstillet.

Sådan et batteri kan med lethed lades og aflades mere end 5000 gange hvilket omsat til noget mere forståeligt svarer til at blive opladet og afladet en gang om dagen i 15 år uden særlig vedligeholdelse eller udskiftning.

Det er her vores "Punch Line" kommer ind :

Batterier fejler ikke bare af sig selv.

De "dræbes" af misbruget og forkert brug af folk der bare ikke ved hvordan man behandler dem ordentligt.

Førtidig batterifejl er ganske enkelt mulig at forebygge, hvilket betyder at omkostningen ved batteriskift kan reduceres til NUL

Analysen skulle nu være til at forstå. Det ser ud til at solcelle industrien bruger den forkerte solcelle teknologi, de bruger den forkerte laderegulator teknologi, og det forkerte inverter system og de skyder alle skylden på batterierne.  DET RENE VÅS !!!

 

Til forrige side    Næste side    

 

 

 

TQK 

 

 

125_125_en.gif