Green eneri 1 Tomorrow´s Energy Today ! - Then..  Kroeis.eu
Don't be so far behind that you believe you are running in front ! 

 

 

Hvad er Fri Energi ?

 

For mange mennesker, er fri energi et "modeord", der ikke har nogen klar betydning.
I bund og grund vedrører det et væld af opfindelser, der ikke helt er til at forstå, og derfor er som et mysterium. For andre betyder det "evighedsmaskine", og derfor afvises det uden videre. Denne hjemmeside er dedikeret til at afklare præcis, hvad fri energi er, hvordan det fungerer, og hvordan den kan anvendes i sin hverdag ... .til lys, varme og el.

Vedvarende energi

I den simpleste forstand, er GRATIS ENERGI enhver form for energi, der leveres af den naturlige verden. Det kan omfatte energikilder, som du er fortrolig med, såsom solpaneler eller vindmøller, men kan også omfatte fantastiske teknologier som en bil drevet af vand-brændstof, en batterioplader drevet af magneter, eller et hjemme varmesystem drevet af Jorden. De bedste GRATIS energisystemer leverer energi uden løbende omkostninger for brugeren, uden skadelige virkninger for miljøet, og ved ekstremt lave omkostninger til vedligeholdelse og drift af udstyret.

På denne hjemmeside, vil jeg ikke præsentere nogen futuristiske ZPE teknologier, eller umulige opfindelser, der bryder fysikkens love. Hvad jeg vil tale om, er teknologier, der indpasses i naturlige energikilder i miljøet og konverterer dem til brugbare energiformer til varme, lys og mekanisk drivkraft. Man kan eventuelt studere mere om Open System Termodynamik for at begynde at forstå denne videnskab.

Et godt eksempel på dette er en måde at opvarme dit hjem på fra Jorden. I moderate klimaer, er Jorden under frost linje et reservoir af konstant temperatur. Denne temperatur er omkring 13º C. Om vinteren kan man tilgå dette reservoir af varme og koncentrere den ved et geotermisk varmepumpe-system, og bruge det til at opvarme sit hus op for omkring 1 / 3 af omkostningerne ved at drive en elektrisk ovn. Ud over dette kan man, hvis huset er isoleret til et niveau af R-60 eller bedre, reducere udgifterne til opvarmning af huset betragteligt. Med netop disse to simple teknologier, der begge er til rådighed i dag, kan udgifterne til opvarmning af dit hjem om vinteren reducereres med 87%. Om sommeren, kan klimaanlæg omkostninger ligeledes holdes lavere, ved hjælp af den samme varmepumpen i ”omvendt” drift.

87% energi fordel, år efter år, uden yderligere omkostninger ligger åben for dig. Det er den fri energi, du kan have lige nu! Din livsstil er den samme, men dine energiomkostninger er meget lavere. Ved at bevare varme med bedre isolering, og ved at bruge Naturlig Energi først, herunder varmen der allerede er til stede i jorden, er det muligt drastisk at sænke dine energibehov til hjemmets opvarmning og sænke dit "kulstof fodaftryk". Dette er blot ét eksempel. Der er snesevis af andre måder at spare energi på.

Så GRATIS ENERGI er altså enhver energi, vi kan bruge uden omkostninger. Hvis vi lærer at "bevare, og bruge Naturlig Energi først", da vil den lille mængde energi, der stadig er nødvendig for vores behov være meget lettere at producere med vedvarende energikilder som vind, sol, vandkraft, og biobrændsel. Selv om vi stadig bruger kulstof brændstoffer til at forsyne resten, er vores energiomkostninger faldet betydeligt og vores "kulstof fodaftryk" er stærkt reduceret.

 

 

 

TQK 

 

 

125_125_en.gif