Green eneri 1 Tomorrow´s Energy Today ! - Then..  Kroeis.eu
Don't be so far behind that you believe you are running in front ! 

 

 

Teknologier

 

 

Klimaet ændrer sig, når det kommer til folks interesse for alternative energiteknologier. En kombination af igangværende krige i Mellemøsten, svingende brændstofpriser, og stigende forurening er ved at få folk til at vågne, og begynde at se behovet for nye energiløsninger. Mens alle er enige om, at lokalt producerede energiforsyninger er ønskelige, er de fleste "eksperter" stadig der hvor de fastholde, at de ikke er praktiske, når det kommer til at levere en væsentlig del af samfundets energibehov.

Andre eksperter mener dog, at den lokale energiproduktion på udbudssiden og effektiv energibesparelse på forbruges siden nemt kan reducere den nødvendige energi til at drive vores civilisation med 50%, lige nu! Så hvad er sandheden?

 

Hvordan et samfund producerer og bruger energi er et filosofisk spørgsmål. I øjeblikket har vores samfund tilladt de meget store leverandører af energi at begrænse udbuddet og adgangen til deres produkter til at styre deres fortjeneste og modvirke fremkomsten af virksomheder og teknologier, som normalt ville konkurrere med deres markedsposition. Mens nogle mennesker vil hævde, at dette blot er et tilfælde af "markedskræfterne på arbejde," men jeg vil gerne foreslå, at dette er mere af et kunstigt sæt betingelser, der er blevet pålagt samfundet til gavn for en meget lille gruppe mennesker.

Pointen er ikke at bebrejde nogen, eller dvæle ved dette forhold, men opfordre til at vågne op til den idé, at vi har muligheder for at ændre denne situation, således at fordelen ved, hvordan energi produceres og anvendes spredes mere jævnt i hele samfundet. 

 

Der er snesevis af nye og ikke så nye, opfindelser, der producerer nyttig energi på nye måder, og derfor kan bidrage til at strække eller udskiftning vores forsyninger af konventionelle brændstoffer. Hvis vi diversificere og decentraliserer energiproduktionen, vil den nationale og regionale sikkerhed være langt større, og energipriserne kan stabiliseres igen, eller endda falde permanent. 

Det følgende er en kort liste over teknologier, samfundet burde gennemføre. Nogle af disse teknologier har stadig brug for mere forskning og udvikling, men mange af dem kunne gennemføres allerede nu, eller i hvert fald snart. Et par af disse teknologier producerer rent faktisk mere energi, end de forbruger. Det fælles træk der forbinder alle disse opdagelser er, at de bruger en lille mængde af en form for energi til at styre frigivelsen af ​​en større mængde af en anden, miljømæssigt tilgængelig energi. Denne energi gevinst omtales som COP, eller Coefficient Of Performance. Som et eksempel, har dit køleskab en COP på 3, betyder det at det bruger en mængde elektricitet til at flytte tre mængder af varme ud af den isolerede kasse. Så teknologier, der producerer en netto energi gevinst er ikke mere usædvanligt end dit køleskab.

 

 

Her er en kort liste over andre teknologier, der tapper af en naturlig kilde til energi og leverer den i en nyttig form.

 

Omgivende varme:

Termometer

 

Omgivende varme: Varme er tilgængelig gratis fra miljømæssige kilder som Solen til opvarmning af vand, byggematerialer, eller luft. Varme kan også lagres eller konserveres, ved hjælp af isoleringsmetoder. Så kan det hentes, når det er frit tilgængelig og anvendes, når det er nødvendigt. Men Omgivende Varme kan også anvendes som energikilde. I 1900, har Nikola Tesla beskrevet en opfindelse der anvender varmen i den omgivende luft til at drive en motor til frembringelse af mekanisk energi og nedkølet luft som et biprodukt. Metoder til at opnå dette er også blevet påvist under anvendelse af komprimeret luft, såsom arbejde udført af Bob Neal og John Houston. Men der er blevet udviklet endnu mere forbløffende metoder til udnytte energi fra omgivende varme ved hjælp af Kuldioxid i væskeform. Der er også en række af solid-state metoder, der konverterer varme direkte til elektricitet, ligesom nano-diode arrays af Charles Brown, der ensretter infrarød stråling og Mono-termiske forbindelser af Walter Lovell, der omdanner temperatur direkte til elektricitet. 

 

Centrifugalkraft:

 

Centrifugalkraften menes generelt ikke at være en kilde til energi. Det er simpelthen en kraft, der virker internt på alle roterende objekter, og derfor ikke kan udnyttes til produktion af energi. For nylig, er dette problem blevet løst. Et meget simpelt apparat med svingende penduler og håndtag har vist, at energi kan udvindes fra centrifugalkraften, når en ubalanceret svingning mellem centrifugalkraften og tyngdekraften er oprettet. De to-trins Mekaniske Oscillatorer af Veljko Milkovic er netop sådan en maskine. I 1970'erne og 1980'erne, gjorde Bruce DePalma omfattende forskning i de særlige kendetegn ved centrifugalkraft og opdagede det var en manifestation af variationer i INERTIEN selv. I 1970'erne, opdagede en syrisk landmand, at centrifugalkraften kunne bruges til at løfte vand mod tyngdekraften, ved hjælp af hans Messias Machine. Der er også en omfattende historisk dokumentation for, at Johann Bessler producerede en mekanisk drevet motor, helt tilbage i 1712. Der er altså ekstremt stærke beviser for, at med det rette mekaniske arrangement, kan en motor drevet af centrifugalkraften bygges.

 

 

  

Når de fleste mennesker tænker på Energi Alternativer, så drejer det sig normalt om energi fra Solen (Solar), energi fra Vind, energi fra Bølger, eller energi fra Jorden (Geotermisk). For det meste er disse energikilder fra det Naturlige omgivende Miljø blevet omdirigeret til store projekter, der har gjort dem dyre og generelt ikke-konkurrencedygtige på detailmarkedet. Den ene, helt tilgængelig teknologi i denne klasse er varmepumpe, som har anvendelser, der går langt ud over at holde din mad koldt. 

 

FUEL-ON-DEMAND:  

 

Historien er fyldt med historier om mennesker der lære at køre biler på
 "vand brændstof", men oplysningerne synes aldrig at nå ud til offentligheden. Reelt er tanken om at køre en forbrændingsmotor på brint fremstillet af elektrolyse af vand en blindgyde. Men det er muligt at fremstille et passende brændstof til forbrændingsmotorer der bruger elektricitet og komponenter fra både vand og luft. Stan Meyer udarbejdede en metode til at gøre dette i 1990'erne, og er stadig en af de mest berømte. På det seneste har Aaron Murakami samlet et bjerg af forskning, der beviser, at de store universiteter, NASA, og selv den amerikanske flåde involveret i dette område, som dækker både ultra-højt kilometertal systemer og brændsler udviklet helt ud fra miljømæssigt tilgængelige komponenter.

 

VARMEPUMPER:  

Varmepumpe teknologi er veletableret i de kommercielle markeder. Dit køleskab er en varmepumpe. Din aircondition er en varmepumpe. Men der er mange flere anvendelsesmuligheder for varmepumper, og mange måder at gøre dem mere effektive. Varmepumper kan bruges til at samle varme fra Solen, fra jorden og fra Havet, samt levere eller fjerne varme fra bygninger. Varmepumper er en etableret teknologi til indsamling af varme fra miljøet og frigive det hvor du ønsker det til en lav pris.

   

De fleste energikilder i brug i dag kører på tryk. Ligesom for en dampmaskine, hvor energien bruges til at koge vand med for at få damp ved højt tryk. Derefter frigives dampen gennem dampmaskinen til at frembringe mekanisk energi til at køre elektriske generatorer. Men Naturen bruger den modsatte proces. Den bruger temperaturfald til frembringelse af et roterende lavtryks mekanisme til at frembringe en Tornado eller en orkan. Disse storme frigiver enorme mængder af mekanisk energi i form af vind. Viktor Schauberger studerede disse naturkræfter og udviklede arbejdsmodeller af implosions turbinemotorer i 1940'erne. Stort set ingen har fulgt op på dette arbejde. 

 

Magnetisme:  Magnetisme

Magnetisme er en mystisk, usynlig kraft. Både Solen og Jorden har naturlige magnetfelter. Mennesker opdagede naturlige magneter i oldtiden, og kineserne var de første til at bruge naturlige magneter til at skabe det magnetiske kompas. Magnetisme har altid fascineret mennesker. I 1821, opdagede Joseph Henry, hvordan man laver et kunstigt magnetfelt ved hjælp af elektricitet, der strømmer gennem en spole af tråd. I 1831, opdagede Michael Faraday elektromagnetisk induktion, som er grundlaget for alle kommercielt tilgængelige elektriske motorer og generatorer i dag. 

 

 Her er et par af de fantastiske opdagelser om magnetisme, der er foretaget i de sidste 40 år. Bruce DePalma opdagede at elektricitet kan udvindes fra en roterende magnetiseret cylinder. Dette skabte den første elektriske generator, der havde en rotor, men ingen stator. Bob Teal opdagede, at meget stærke elmotorer kunne bygges ved hjælp af elektriske solenoider der trækker på en krumtapaksel system. Robert Adams opdagede, at enorme mængder af varme kunne genereres af det magnetiske felt i, hvad han kaldte sin "Thermo-motor." John Bedini opdagede, at elektriske motorer kunne designes så de returnerer op til 90% af input af elektricitet uden at forringe den mekaniske motors drejningsmoment. Paul Babcock har udviklet måder at udnytte magnetfelter i almindelige apparater til at spare op til 50% i driftsomkostninger. Jim Murray har genopdaget Nikola Tesla´s metode som forstørrelsesglas til el ved at neutralisere de magnetiske modarbejdende-styrker i en elektrisk generator. Og endelig, holdet af John Christie og Lou Brits i LUTEC har bygget arbejdende modeller af maskiner, der satte en masse af disse funktioner sammen og producerer mere elektricitet end det der driver dem. Alle disse opdagelser tyder på, at der stadig er masser at lære om magnetisme som en potentiel kilde til energi. 

 

  

Mekaniske forstærkere er en klasse af maskiner, der kan tage en lille mængde mekanisk energi og producere en større mængde mekanisk energi, typisk ved at tappe på tyngdekraften eller centrifugalkraften, og bruge dem som et "force multiplikator" i maskinen. For at se, hvordan dette er gjort, kan du besøge siderne for Veljko Milkovic og William Skinner for mere information.

 

 


Nitinol MOTORER:  

Nitinol er en form for hukommelses metallegering, der tillader mekanisk energi at blive udviklet fra det molekylære stof niveau af, snarere end fra det atomare niveau for stoffet. Motorer er blevet påvist, at fremkalde signifikant mekanisk energi fra ekstremt små termiske forskelle, hvilket gør dem meget mere effektive end klassiske varmemotorer. Den første Nitinol Engine blev bygget i 1973 af Ridgway Banks, som fortsat er en af de mest produktive forskere på dette område.

 

 I 1875, opdagede Sir William Crookes egenskaber for stråleenergi. Hans opfindelse af Radiometer var bevis for, at strålingsenergi var en bestanddel af sollys. Nikola Tesla, fulgte op på disse opdagelser, og fandt, at elektrostatiske ladninger også kan formidles af strålingsenergi. Han kaldte det Radiant Energy. Da Radiant Energy blev sendt fra sted til sted, opførte det sig som "lydbølger af elektrificeret luft." I 1900 havde Tesla udviklet belysningssystemer og elmotorer, der kørte på Radiant Energy. I 1934 havde Thomas Henry Moray vist en lille boks, der producerede 50.000 watt, der kører på Radiant Energy. I 1973 begyndte Edwin V. Gray at demonstrere sin EMA motor, en 80hp elmotor i stand til at holde sine egne batterier opladet og samtidig levere overskydende mekanisk energi. Paul Baumann byggede adskillige modeller af en forbløffende selvkørende maskine kaldet "Testatika" i Schweiz i 1980'erne. Meget af John Bedinis arbejde falder også ind i området for Radiant Energy. Denne udvikling er kun toppen af ​​isbjerget i vores viden om, hvad der fejlagtigt omtales som "statisk elektricitet", men i virkelig er noget meget mere forbløffende.

 

 

 

SIKKER NUCLEAR:  

Atomkraft oplever en revival på verdensplan. Avancerede tredje generation kraftværker bliver bygget i en række lande, og fjerde generation kraftværker er på tegnebrættet. Disse designs mindsker problemerne med våben-type materiale, der produceres og sælges ulovligt. Men der er en række sikre kernekraft teknologier, der ikke bruger en atomreaktor fission til at producere varme for at koge vand der kan drive en dampturbine for så at drive en elektrisk generator. Den enkleste af disse teknologier er Radio-luminescens. Indtil 1970'erne, var en selvlysende maling med små mængder af Radium i tilgængelige på isenkræmmeres hylder. Det blev brugt til at gøre ur visere selvlysende i mørke. Dette materiale kunne være malet på solcellepaneler (solceller) til at producere elektricitet 24 timer i døgnet i 15 år!
Fremskridt i Cold Fusion sker fortsat, og selv Hot Fusion af elektrostatisk Indeslutning, patenteret og demonstreret i 1967 af Philo T. Farnsworth, forbliver lovende men forsømte teknologier. Der er også den ikke-fission baseret mikroreaktor bygget af Hyperion Power Generation, der udnytter uran Nitride.

Hver eneste af disse naturlige energikilder er til rådighed i dag, og vil fortsat være tilgængelige på ubestemt tid ind i fremtiden. Tanken om, at menneskeheden er begrænset til brugen af kul, olie, naturgas og nuklear fission til at levere sit energibehov er et spørgsmål om politik, og ikke en kendsgerning. 

 

 

Inden for 10 år, er 90% reduktion mulig af kulstof brændstofforbruget, uden afbrydelser i økonomien. Hvad der ville ændres, er imidlertid de kanaler, hvorigennem værdierne og velstanden flyder på daglig basis. En dramatisk reducering af produktionen af "drivhusgasser" er teknisk muligt, hvis blot nogle få af disse teknologier er implementeret. Hvis de alle blev kommercielt udviklet, ville et helt rent miljø være muligt med overskud af energi, frisk vand og mad på alle kontinenter. Forudsigelser af mangel på energi, fødevarer og frisk vand i fremtiden er virkelig bare planer for det største folkemord i historien på planeten Jorden. Disse forudsigelser vil kun gå i opfyldelse, hvis alle disse teknologier fortsat kommercielt ignoreres. 

 

Der er snesevis af andre systemer, som jeg ikke har nævnt; mange af dem er så levedygtige og godt testet som dem, jeg netop har genfortalt. Men denne korte liste er tilstrækkeligt til at vise min pointe, at: fri energi-teknologi er her, nu. Det tilbyder verden forurening-fri, energi i overflod for alle, overalt. Det er nu muligt at begynde at reducere produktionen af "drivhusgasser" og i sidste ende lukke alle de nukleare kraftværker ned, der producerer våben kvalitet materialer. Det er nu teknisk muligt at afsalte ubegrænsede mængder af havvand til en overkommelig pris, og bringe tilstrækkelig frisk vand til selv de mest afsidesliggende levesteder. Transportomkostninger og produktionsomkostninger for næsten alt kan falde drastisk. Fødevarer kan endda dyrkes i opvarmede drivhuse om vinteren, hvor som helst. 

 

 

Befolkningen på denne planet er nødt til at beslutte, som en gruppe, om vi ønsker at konkurrere mod og bekæmpe hinanden, eller begynde at samarbejde og dele med hinanden. Hvis vi samarbejder og deler, vil der altid være overflod. Hvis vi bliver ved med at konkurrere og bekæmpe hinanden, vil der aldrig være nok. Valget er klart. Er jeg på "min side" eller er jeg på "vores side"? Hver enkelt af os må vælge, og handle derefter. 

 

 

 

 

 

 

TQK 

 

 

125_125_en.gif