Green eneri 1 Tomorrow´s Energy Today ! - Then..  Kroeis.eu
Don't be so far behind that you believe you are running in front ! 

 

 

Lidt om Varmepumper

Er varmepumper en god ide?

Det er blevet populært at installere en varmepumpe, og det er selvfølgelig ud fra synspunktet om at det er en rigtig god ide og noget der sparer penge.

Med den rette kombination er det tillige en super grøn ide.

Det er en god ide, og mange anlæg giver mulighed for, at for hver gang man ”hælder” for kr.100 strøm på anlægget så får man 3-5 gange energien igen i form af varme eller køling.

De fleste anlæg holder i 15-20 år inden de skal udskiftes.

Et almindeligt anlæg vil normalt være tjent hjem på 5-6 år.

Varmeregningen falder selvfølgelig betragteligt med et varmepumpe anlæg afhængig af hvad man havde af opvarmning før varmepumpen.
Nok falder varmeregningen, men elregningen stiger betragteligt.

Tænk på, at et ganske almindeligt gennemsnits varmepumpeanlæg på 6kW skal have tilført mellem 400 til 1800 W i ganske mange timer, så alt efter antal driftstimer løber det ganske kraftigt op.
Elprisen der pt. ligger mellem kr. 2.15 – 2,30 /kWh må derfor med i beregningerne når man udregner hvad det så i realiteten koster.

Vil man på længere sigt virkeligt spare burde man tilføje en Elektrigizer der kan producere al den strøm varmepumpeanlægget skal have tilført.
Et Elektrigizer anlæg ville koste i omegnen af kr. 12.000,- – 15.000,- en gang for alle.

Man ville derfor allerede efter bare 1-2 år have sparet så meget at Elektrigizeren er tjent hjem og strømmen derefter er ganske gratis.

Det største problem er blot at de aller færreste ved hvordan man fremstiller en Elektrigizer.

 Hvad er en Elektrigizer?

En Elektrigizer er hverken en motor eller en generator, men begge dele samtidig i en og samme enhed. Har man en passende Elektrigizer behøver man ikke længere at skulle købe sin el, den klarer det en gang for alle.

Som "motor"  kræver den ikke mere energi  uanset belastetningen.
Som "generator" yder den ikke mere modstand uanset belastningen.

 

 

    

 

TQK 

 

 

125_125_en.gif